Lemondott Orbán Viktor

Lemondott Orbán - itt a vége
Orbán Keresztapa-pózban
Orbán Viktor lemondott arról, hogy Magyarországot egy demokratikus, békés, konszolidált, európai orientációjú országgá tegye. Illetve legalább meghagyja olyannak, amilyen volt az ő színre lépése előtt. De nem: ő elfordította korábbi értékeitől, megosztotta, bezárkózóvá, múltba révedővé, idegengyűlölővé tette. Ez megbocsáthatatlan történelmi bűne. Bárhány választást nyerhet - erkölcsileg már megbukott.

<< Mivel egy ideje ennek a blognak ez a legolvasottabb posztja, tettem rá egy kis friss tartalmat. Annál is inkább, mert felújítottam ezt az oldalt - ajánlom megtekintésre:

Orbán Viktor megbukott


Egy idézet onnan: A Magyarországot célországnak nem tekintő migránsokkal való riogatás lett a Fidesz és Orbán csodafegyvere, amellyel szemben a Soros-zsoldosoknak kikiáltott magyar ellenzék tehetetlennek bizonyult.

A Lemondott Orbán Viktor c. poszt eredeti tartalma:


Elvtársak, itt a vége. Tovariscsi, konyec! | Frissítés: A Szolidaritás mozgalom december 17-i akciójához virtuálisan csatlakozva az alábbiakban magam is gúnycédulával illetem a demokráciát megcsúfoló és a magyarság egységét és boldogulását veszélyeztető miniszterelnököt.
elvtársak, itt a vége - orbán bukása
Orbán Viktor mondjon le - Elvtársak, itt a vége - Tovariscsi, konyec



Az eredeti poszt:

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, benyújtotta lemondását a köztársasági elnöknek. Indoklása szerint azért nem tud tovább a magyar szabadságharc élén állni, mert:
  • ellene fordult az érdekeit féltő üzleti világ, jelesül az IMF és a karvalytőle
  • az ellenzék destruálja a parlamenti és kormányzati munkát és Vona Gábor is csúnyán nézett rá
  • a Zemberek nem érdemlik meg, hogy az ő védő szárnyai alatt békében és bőségben élvezzék a fülkeforradalom korszakos vívmányait
  • a Fideszben elharapózott az irigység és féltékenység, továbbá akadtak képviselők, akiknek teljesen váratlanul és indokolatlanul saját véleménye lett.

További részletek:

Népszerű bejegyzések